Sander Roskam

Mijn verhaal

Na 10 jaar in de verzekeringswereld en uitzendbranche te hebben gewerkt, vertrok ik in 1995 naar Kreta om daar te werken als gids. Wekelijks de Samaria kloof lopen was voor mij een geweldige ervaring. Het werk als gids, met alles wat erbij komt kijken, vond ik waanzinnig leuk. Na die ervaring heb ik voor de reiswereld gekozen. Van 1995 tot 2016 heb ik voor een aantal touroperators over de hele wereld gewerkt. Daarbij hebben bergen mij altijd gefascineerd en elk jaar is het weer een genot om de hele winter in Oostenrijk, Italië en/of Frankrijk te mogen doorbrengen.

Toen het bedrijf waarvoor ik werkte werd overgenomen, was het geen grote stap om mijn ervaring, ideeën en opvattingen te delen met Marco en op die manier onze gezamenlijke droom te verwezenlijken: Purplesnow. We kiezen voor die naam omdat die blijft hangen en dat vinden wij belangrijk. Hopelijk blijft Purplesnow ook in jullie hoofd zitten, als jullie een keer met ons op wintersport zijn geweest.

De passie en kennis die ik heb, deel ik graag met je. Ik kijk er dan ook naar uit om in contact te komen om deze kennis te koppelen aan jouw wensen.

Met sportieve winterse groet,

Sander Roskam

Werkervaring

1995 -2016

Host en Chief Host op verschillende bestemmingen, zowel winter als zomer, voor NBBS Reizen, Oad Reizen, Olympia, Ferio Vakanties en Bizztravel.

Winterbestemmingen: Zell am See-Kaprun, Saalbach-Hinterglemm, Val Gardena (Italië). Ik kwam voor mijn werk ook vaak in Maria Alm en Fieberbrunn.

Zomer 1995 

Werkzaam voor Kourkounis Travel op Kreta. Groepen begeleiden in het duits, engels en in het nederlands. Excursie begeleider: o.a. Rethymnon/Chania, Samaria kloof, Spinalonga.

1990 – 1995 

ECCO Uitzendburo. Intercedent, assistent bureaumanger. Waarnemend bureaumanager.

1985 – 1990 

AMEV verzekeringen. Administratief medewerker op de afdelingen: incasso en Acceptatie Medische Varia.

 

 

 

Foto's