Familie

Groepsreis wintersport voor familie’s

Gaan jullie met de familie of meerdere families op wintersport vakantie? Purplesnow is er voor jullie!

Vaak zitten familie groepen in verband met schoolvakanties vast aan een drukke en duurdere periode. Ideaal zijn dan gebieden zoals La Norma en Kleinarl, omdat deze relatief voordelig en overzichtelijk zijn. In beide gebieden heb je de mogelijkheid om de skipas op te waarderen en uit te breiden naar een groter gebied. Uiteraard hebben we met het type accommodatie rekening gehouden met familie groepen zodat we meerdere families bij elkaar kunnen plaatsen, maar toch met een stukje privacy per familie. Belangrijk is dat je voor de hoogseizoensweken er vroeg bij moet zijn.

Zijn jullie als familie de schoolverplichting ontgroeit, dan nemen de mogelijkheden toe en kun je ook kiezen voor een rustigere en voordeligere periode. Purplesnow adviseert je hier graag in.

De familie Branderhorst was in de winter van 2015 – 2016 bij Sander te gast in Zell am See. Zij waren er drie dagen dus dan is het van belang dat je optimaal gebruik maakt van deze korte periode. Daarom stonden de Nederlandse skileraren al klaar bij aankomst en hebben we ze direct geholpen bij het skiverhuur. Door deze service begint de vakantie ter plaatse goed! Aan het einde van de ski dag is dit gevierd met een lekkere Oostenrijkse schnaps.

Groepsreizen wintersport Family

Doe hier je aanvraag voor een groepsreis wintersport met de familie