Onze werkwijze

9 Stappenplan Purplesnow

Wintersport doe je met elkaar en is voor alle leeftijden een belevenis. Daarbij is het ene gebied meer geschikt voor gezinnen, terwijl een ander gebied beter past bij vriendengroepen of bedrijven. Wij kunnen en willen jullie uiteraard helpen met jullie keuze, aangezien wij alle ins en outs weten van “onze” skigebieden. Naast het regelen van de reis gaan wij een stapje verder. Ter plaatse kunnen we ook veel voor je groep betekenen. We kunnen desgewenst een rodelavond, een bbq in de sneeuw, een arresleetocht of een skisafari regelen.

Onze werkwijze is als volgt:

  1. Kijk eens wat rond op onze website. Wij delen graag informatie met je. Wanneer je interesse hebt, druk dan op “offerte aanvraag“.
  2. De kennismaking kan zowel telefonisch, als in een persoonlijke ontmoeting plaatsvinden. Daarbij maken jullie je wensen en eisen kenbaar. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een geschikte reis.
  3. Je ontvangt kosteloos, en geheel vrijblijvend, een passend voorstel van Purplesnow voor je groepsreis wintersport, die aansluit op jullie wensen en eisen.
  4. Dit voorstel wordt met jullie besproken. Sluit het goed aan, of zijn er nog punten die jullie liever anders zien?
  5. Als Purplesnow jullie groepsreis wintersport mag organiseren, bespreken we het plan van aanpak. Wanneer moeten we het definitieve aantal deelnemers weten? Wanneer moeten we de persoonsgegevens weten?
  6. Daarna ontvangen we een aanbetaling van 30% van de te verwachten reissom.
  7. Als de definitieve deelnemerslijst bekend is, volgt de betaling van de reis. Dit zal bij het plan van aanpak (punt 5) besproken worden. De eindbetaling dient wel 6 weken voor de reis te zijn voldaan.
  8. Goede reis en vooral heel veel plezier gewenst! Wij zullen zorgen voor een goede ontvangst op de bestemming!
  9. Evaluatie van de reis. Wat ging goed en wat kan er beter?

 

vrienden op wintersport
Heel veel wintersport plezier!