Marco van Heuveln

Mijn verhaal

Marco van Heuveln

Ik was 3 jaar toen ik voor het eerst op de ski’s stond in Sauerland. Sindsdien heb ik elk jaar mogen genieten van al het prachtigs wat een wintersport reis te bieden heeft. Natuurlijk ben ik begonnen in de pizza punt tussen de benen van mijn ouders om niet veel later zonder angst de piste af te stuiven als kleine dreumes. Toen ik 12 was heb ik de ski’s definitief ingeruild voor het snowboard en een nieuwe liefde was geboren. We zijn weer wat jaren verder als de studie voorbij is en je ontdekt waar je passie ligt op werkgebied, de reisbranche. Na een zomer feestende jongeren te hebben begeleid in Turkije kwam het moment dat mijn 2 passies werden samengevoegd: een heel seizoen naar de Franse Alpen om daar als reisleider aan de slag te gaan. Dat was voor mij de ultieme combinatie van snowboarden en gasten een zorgeloze vakantie te bieden. Dit heb ik 2 seizoenen met heel veel plezier gedaan! De jaren daarna heb ik voor een grote reisorganisatie groepsreizen wintersport georganiseerd én verkocht.

Na een korte uitstap van 2 jaar in een andere branche begon het weer te kriebelen. Daarnaast heb ik vanaf jongs af aan de droom gehad zelf een bedrijf te starten. Met de kennis, ervaring en passie die ik nu heb voor wintersport en ondernemen, was het moment daar om samen met Sander een eigen reisorganisatie te starten. Purplesnow werd niet veel later geboren en sinds 2016 organiseren wij met veel plezier groepsreizen wintersport.

Ik kijk ernaar uit om in contact met je te komen en een geweldige wintersportreis voor je te organiseren.

Met sportieve winterse groet,

Marco van Heuveln

 

werkervaring

Maart 2014 – maart 2016

In heb 2 jaar met veel plezier bij Management Events gewerkt als Sales Manager. Hier verkocht ik business opportunities d.m.v. een uniek concept waarbij C-level besluitvormers van Nederlandse top 500 bedrijven naar een event komen op basis van concrete behoeftes en vragen.

September 2011 – Maart 2014

Ik heb 3 winterseizoenen bij Bizztravel en Skistuds als account manager op de afdeling groepsreizen gewerkt.  Ik verkocht en organiseerde groepsreizen wintersport naar de Franse en Oostenrijkse Alpen voor de merken Bizztravel en Skistuds.

Juni 2009 – September 2011

Na mijn studie ben ik als reisleider en destination manager aan de slag gegaan voor Beachmasters en Bizztravel. Wat begon als een vakantie baan, bleek de opmaak te zijn voor een leuke carriere in de reiswereld. In deze periode heb ik 5 seizoen als reisleider gewerkt, waarvan 3 in de zomer in 2 in de winter. Deze ervaringen vormen de basis voor mijn kennis over het organiseren van service gerichte reizen.

 

Foto's

Fotos van marco