Haus Edelweiss

 

Haus Edelweiss is een mooie groepsaccommodatie inclusief wellness in het centrum van Zell am See. Het heeft 18 kamers voor maximaal 38 personen. Met bijzetbedden is het eventueel uit te breiden tot 46 personen. Elke kamer heeft zijn eigen douche + wc.

Op de begane grond is de gezamenlijke ruimte waar ’s morgens het ontbijt wordt aangeboden in buffetvorm. Deze gezamenlijke ruimte is ook overdag en in de avonduren beschikbaar voor jullie. In haus Edelweiss is ook een kleine wellness aanwezig met een sauna en infrarood cabine. Uiteraard is er ook een skikelder aanwezig.

De ligging in Zell am See is goed. Binnen een straal van 500 meter vind je de gondel, de après-ski en de skiverhuur. Kortom, alles op loopafstand en geen skibus nodig. Tenzij je een dagje naar de gletsjer van Kaprun wilt, dan kun je die goed bereiken met de skibus.

Beschikbaarheid

Haus Edelweiss

Beschikbaarheid voor deze groepsaccommodatie:

Januari / Februari

Zaterdag 14 januari –  Dinsdag 17 januari

Woensdag 18 januari – Zaterdag 21 januari

Zaterdag 28 januari – Dinsdag 31 januari

Woensdag 1 februari – Zaterdag 4 februari

 

Maart

Zaterdag 4 maart –  Dinsdag 7 maart

Woensdag 8 maart – Zaterdag 11 maart

Zaterdag 11 maart –  Dinsdag 14 maart

Woensdag 15 maart – Zaterdag 18 maart

Zaterdag 18 maart –  Dinsdag 21maart

Woensdag 22 maart – Zaterdag 25 maart

 

Wil je op afwijkende data, neem dan contact met ons op om dit te bespreken.

 

 

Foto's

Interesse?

Wanneer je interesse hebt kun je via ons aanvraagformulier een aanvraag doen. Je kunt ons ook mailen [email protected] of bellen op  085-3011753. We reageren altijd binnen 1 dag!