Purplesnow op bestemming

Purplesnow op bestemming

De afgelopen winter zijn wij regelmatig op bestemming geweest. Wij hebben de  afgelopen winter een verdeling gemaakt waarbij Marco de opvang deed van onze gasten in Frankrijk en Sander in verschillende Oostenrijkse bestemmingen. Aangezien we meer groepen in Oostenrijk hadden aankomen was Marco wat meer aanwezig op kantoor en zo kon hij Sander die op bestemming zat goed ondersteunen.

Voordat wij naar de bestemming gingen werd er mooie bedrijfskleding aangeschaft.

Blog-Purplesnow-winter-2016-2017-(4)blog-Purplesnow-winter-2016-2017

Blog-Purplesnow-winter-2016-2017-(2)

Het duurde deze winter weer lang voordat het ging sneeuwen, maar toen de sneeuw begin januari ging vallen was het direct een flink pak en wat belangrijker was, het bleef tot begin februari erg koud (tot min 20). Het meer van Zell am See was ook weer eens bevroren en dat was toch al weer 7/8 jaar geleden. Ook naast de pistes lag een dik pak sneeuw en dat was weer leuk voor de gasten die van tiefschnee houden. Een paar foto’s van deze mooie januari maand.

Foto-7-meer-Zell-am-See Zell am See winter 2017 bevroren meer foto-5-Zell-am-See

Een persoonlijke reactie over deze winter van Sander:

“Nadat ik 22 jaar de gasten in Oostenrijk heb opgevangen voor verschillende touroperators deed ik dat deze winter voor mijn eigen bedrijf. Ondanks dat ik dit voor de andere touroperators altijd met veel passie en plezier heb gedaan was het dit seizoen natuurlijk specialer. Het contact met de gast van af het begin tot en met de uitvoering van de reis is zowel door mij als voor de gast als heel prettig ervaren.

Ik heb deze winter gasten opgevangen die met het vliegtuig, bus en eigen vervoer aan kwamen. Bijna alle gasten zijn persoonlijk door mij opgevangen. De skipassen werden direct afgegeven en ik heb elke groep voorzien van leuke tips. Ik liep vaak mee naar de skishop of bracht gasten naar de skiles. Service is belangrijk en die geef ik ook graag. Bij sommige groepen ging ik ook een dagje mee skiën zodat de gasten zelf niet hoeven op te letten waar ze heen moesten en dat werd als heel prettig ervaren. De luchthaven van Munchen heb ik verkend zodat ik precies wist waar onze gasten aankwamen en waar de bussen stonden bij aankomst. Naast de opvang van de gasten heb ik ook nieuwe accommodatie’s en nieuwe skigebieden bekeken die wij aankomende winter kunnen aanbieden.

Het was natuurlijk ook super om deze winter weer in Oostenrijk door te mogen brengen. Ik vond de maand januari een geweldig mooie maand. Het landschap was betoverend door de vele sneeuwval begin januari. Doordat wij in verschillende bestemmingen gasten hadden aankomen was ik veel onderweg. Het was voor mij een feest om door zo’n betoverend mooi landschap te mogen rijden.”

In april zijn wij, Marco en Sander, samen nog een week naar Frankrijk gegaan om daar wat oude en nieuwe bestemmingen te bekijken. Flaine, Clusaz, Vallandry en Champagny en Vanoise waren o.a. bestemmingen waar wij langs zijn gegaan. Het was ook leuk dat we nog een dag konden skiën in Flaine. Hier volgen een aantal foto’s van ons bezoek

foto-6-Flaine foto-4-Flaine Champagny-en-Vanoise

Wij hebben het eerst jaar erop zitten en als we terug kijken was het een mooi begin met een goed resultaat voor het eerste jaar. Het tweede jaar ligt voor ons en wij gaan er voor zorgen dat dit ook een succes wordt.