Purplesnow op koers

Als startende ondernemers maken we met groot plezier veel uren om ons bedrijf zo snel mogelijk op de kaart te zetten. We hebben, wat betreft onze werkomgeving, gekozen voor een oude school. Daar hebben we een fantastische ruimte tot onze beschikking die we leuk hebben ingericht en waar natuurlijk de kleur purple de overhand heeft. Een fijne, ruime werkplek helpt om je optimaal in te kunnen zetten voor je bedrijf.

In de eerste maanden kwam er heel veel op ons af: website bouwen, kantoor inrichten, goede boekhouder zoeken, SGR keurmerk verkrijgen en zo kunnen wij nog wel even door gaan. Na een pittig begin, waarin er ook veel werkzaamheden uitgevoerd moeten worden die niets te maken hebben met de core business, kunnen we ons nu voor 100% richten op ons product: de verkoop van wintersportreizen en de service die daar, in onze ogen, bijhoort.

Veel vrienden en bekenden hebben ons bij de opstart geholpen met onze website. Zij hebben er ook voor gezorgd dat wij steeds beter en sneller te vinden zijn op internet. Voor hen hebben wij in september een barbecue georganiseerd bij ons kantoor in Dordrecht en die dag was goed bezocht en uitermate gezellig. Wij, Marco en Sander; de twee directeuren, werden verwend met heel veel mooie cadeau’s; waaronder een veelvoud aan alcoholische dranken, twee mooie directeur’s beker’s en mooie planten. De drank is inmiddels op (nee hoor,die staan thuis) en de mooie planten verfraaien nu ons pand.

En het is allemaal niet voor niets geweest. We hebben inmiddels al meer dan 10 groepen geboekt en er komen regelmatig nieuwe aanvragen binnen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee 🙂 .

We willen op deze manier iedereen nogmaals bedanken die ons bedrijf een warm hart toedraagt. Wellicht is het een idee om van de barbecue een jaarlijks terugkerend evenement te maken…

 

Sander PurplesnowMarco Purplesnowbbq-purplesnow-groepsreizen-wintersport

kantoor-purplesnow-groepsreizen-wintersport